Hvem er vi?

norskhenger AS er et mikrofirma med store ambisjoner. Vårt mål er å yte den beste servicen og våre den foretrukne forhandler av tilhengere. Vi satser på helnorsk kvalitetsprodukter fra BK Hengeren. Vi leverer orginale reservedeler til BK Hengeren, samt orginale eller uorginale deler til de fleste tilhenger produsenter. Foreløpig drives firmaet ved siden av annet arbeid, det betyr at vi ofte er lettest å få tak i på ettermiddagstid og i helger. Vi har lageret og verksted i Trøgstad.

Service er vår styrke. Vi skal gjøre det enklest mulig for deg. Tid er penger, og jo mindre tid du må bruke på å handle, hente deler og reparerer jo bedre er det. Derfor anbefaler vi BK Hengeren.

Likevel er det lurt å spandere en service på din tilhenger i ny og ne. Vi anbefaler service hvert år for hengere som går i næring, og annenhvert år for de som er i privat eie. Men vi gjør det enkelt for deg! Ring/sms/epost oss så kommer vi å henter hengeren din, utfører service og reparer og leverer den tilbake til deg. Det eneste du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss.

 

Kan være et bilde av 2 personer